Kontakt

IGO Adria BUS I TAXI service
gsm:+385(0)99-33 88 222
info@igoadria.com

O nama

      

Uslužni obrt IGO-ADRIA  svojom je aktivnom ulogom u razvitku TAXI I BUS usluge orijentiran prema trajnom razvoju te neprestanom proširivanju ponude u skladu s potrebama klijenata.

Na ovim stranicama možete otkriti ponudu Taxi i Bus usluge, vidjeti izbor vozila koja su Vam na usluzi, otkriti više pojedinosti o vozilima, pročitati uvjete najma naših vozila, kao i saznati cijene najma.Također, možete izvršiti i rezervaciju TAXI prijevoza direktno  putem Interneta.

Zadovoljni korisnici naš su krajnji cilj, stoga poslovanje nastojimo prilagođavati vašim potrebama. Uslugama koje pružamo uvijek nastojimo biti korak ispred drugih kako bi vašu svakodnevicu učinili još ugodnijom i jednostavnijom.

Osigurajte si potpunu slobodu kretanja i upoznavanja novih mjesta naše lijepe zemlje. Automobili iz naše TAXI I Bus ponude u svakom Vam trenutku stoje na raspolaganju u zračnim lukama ili u gradovima prema Vašem odabiru.

Inovativnost i osluškivanje želja korisnika čine nas poželjnim partnerom u poslu i svakodnevnom životu.Nase povoljne usluge kreirane su da di bile pristupacne svima,stoga se mozemo pohvaliti da imamo najpovoljniji TAXI prijevoz na Krku.

 Kako bi vam omogućili besprijekornu uslugu tijekom cijelog dana, naši  će djelatnici u svakom trenutku sa veseljem pristupiti rješavanju vaših problema.

Transferi

Na krstarenja, sajmove, skijanja, izlete!

Partneri

Vaš specijalist za odmor u Hrvatskoj

Partner Zracna luka Rijeka
http://www.rijeka-airport.hr/